Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Το 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου στις Λεύκες ξεκίνησε και είναι γεγονός

Το 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου στις Λεύκες ξεκίνησε και  είναι γεγονός

Το Cyclades24 ήταν εκεί και κάλυψε την εκδήλωση με φωτογραφίες, βίντεο και live video.

H 1η ημέρα του Φεστιβάλ ξεκίνησε με την Συγγραφέα-Εκπαιδευτικό Μαίρη Κανάκη, και την παρουσίαση του νέου της βιβλίου "Διακοπολόγιο" στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησαν εκπαιδευτικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Το Θέατρο των Λευκών πλημμύρισε με χαρούμενες φωνές και γέλια και τα παιδάκια που παραβρέθηκαν το διασκέδασαν αφάνταστα. Τους αξίζει άλλωστε μετά τον δύσκολο χειμώνα που πέρασαν.

Τσάντες ώμου μοιράστηκαν στα παιδιά. Οι τσάντες ήταν προσφορά του Συλλόγου Λευκών ΥΡΙΑ,  με την συμμετοχή των χορηγών του χωριού.


Στο Θέατρο βοήθησαν για την υλοποίηση, ο πρόεδρος του ΥΡΙΑ Αποστόλης Παντελαίος, και η γραμματέας Χριστίνα Τζιώτη. Την όλη προσπάθεια στηρίζει και το Bookia, κοινωνικό δίκτυο βιβλίων.

Να τονίσουμε ότι τυχαία με την παρουσίαση της Μαίρης Κανάκης συνέπεσαν και τα γενέθλιά της, οπότε έσβησε τα κεράκια της λίγο πριν την εκδήλωση. Την τούρτα-έκπληξη την οποία της είχαν ετοιμάσει θα τη δείτε στις φωτογραφίες.

Και είναι... τι άλλο....? ένα βιβλίο με το σήμα του Φεστιβάλ. Καλοτάξιδο το νέο βιβλίο σου κ. Κανάκη, πολύχρονη!


Το Φεστιβάλ μας συνεχίζεται καθημερινά μέχρι τη Δευτέρα 19/7 με πολλές εκπλήξεις!
Και εμείς εδώ, η ομάδα του Cyclades24 να σας μεταδίδουμε τα πάντα!!! Στο τέλος του Φεστιβάλ θα υπάρχουν και δηλώσεις των συμμετεχόντων.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

 
 


















Ρεπορτάζ Άννα Τζιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου